dissabte, 10 d’agost del 2013

Benvinguts

Hola a tothom!!!

Després de varis mesos d'estada a Bahrain i després de tot el treball que portem a l'esquena, trobo que ha arribat el moment de que us informem sobre les competicions i els resultats dels equips pels quals treballem tot l'staff que estem aquí.

Tant els que estem amb la selecció Olímpica (Ivan i Josep) que comencem el 15 d'agost la GCC, com la selecció U19 (coach Albert) que té la Àsia Qualified a l'octubre, com la selecció U16 (coach Dani) que té la GCC a principis de setembre i a finals la Àsia Qualified. Amb la ajuda inestimable de Sergio i la supervisió del Technical Director Fran.

Així que començarem explicant la GCC que juga la selecció Olímpica a casa. És un torneig entre els països del Golf Pèrsic (Oman, Aràbia Saudita, UAE, Qatar, Kuwait i Bahrain), es juga entre el 15 i 25 d'agost. Es fan dos grups que juguen entre ells (l'últim queda eliminat) i dallà surten semifinals i final.

A mesura que vagi transcorrent el torneig aniré posant aquí els resultats, imatges cròniques, etc. per informar-vos a tots els que esteu lluny i us pot interessar el que estem fent per aquí.

Salutacions

Josep

1 comentari:

  1. Uooo q be! Ja començo a entendre una mica millor el q fas a alla jeje. Merci per tenir-nos informats, et seguire segur!

    ResponElimina