divendres, 23 d’agost del 2013

BAHRAIN A LA GRAN FINAL DE LA GCC U23 2013

Després de dos mesos i mig de dura preparació, per fi podem dir que estem on voliem estar. A la gran final de la GCC U23 2013 a Bahrain.
Avui després d'un partit molt intens, on els dos equips han demostrat una excel·lent organització defensiva, amb els millors jugadors sobre el camp i on els dos entrenadors han mogut les seves peces per poder tombar l'altre, hem aconseguit assolir l'objectiu plantejat des d'un principi. Això no treu que un cop a la final tothom vol guanyar-la, però arribar fins aquí per nosaltres ha estat un gran repte després de tots els inconvenient viscuts.
Només ens queda saber contra qui la jugarem, que sortirà del partit de Saudí i Kuwait  i aprofitar aquests últims dies per preparar-la i pensar en fer l'últim gran esforç.
Gràcies pel vostre recolzament!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Después de dos meses y medio de dura preparación, por fin podemos decir que estamos donde queríamos estar. Y es jugando la gran final de la GCC U23 2013. 
Hoy después de un partido muy intenso, donde los dos equipos han demostrado una excelente organización defensiva, con toda la carne en el asador y donde los dos entrenadores han movido sus piezas para poder vencer al otro, hemos conseguido el objetivo planteado desde el principio. eso no quita que una vez en la final todo el mundo quiere ganarla, pero llegar hasta aquí para nosotros ha sido un gran logro, después de todos los problemas con los que hemos luchado.
Sólo nos queda saber contra quien jugaremos la final, que saldrá del partido entre Saudi y Kuwait y aprovechar estos últimos días para prepararla, pensando en hacer el último gran esfuerzo.
Gracias por vuestro apoyo!!!

1 comentari:

  1. Moltes felicitats!!! Ara queda lluitar al maxim per superar aquest ultim partit i tenir una gran recompensa a aquesta gran feina q esteu fent. Ja diras quan es la final! Molts anims!!!

    ResponElimina